Декорирай с вдъхновение!

Добре подбраните детайли, аксесоари и изкуство са онова майсторско докосване, което позволява да се говори за дизайн, превръщащ всяко жилище в елегантен пристан за почивка и вдъхновение.

Какви акценти можем да използваме, за да придадем характер на пространството и да го превърнем в дом, в който нямаме търпение да се завърнем?

Акцентите и аксесоарите трябва да бъдат предмети и вещи, които харесвате. Те могат значително да трансформират и повлияват, както на емоциите ви, така и на общата атмосфера.

Те създават впечатление за идентичност на пространството, добавят енергия и оригиналност в  интериора.

Има елементи, които свързват всички компоненти и създават единство и баланс и други, които са силен и незабравим акцент.

Въпреки че процесът на декориране на вашия дом е вълнуващ, той също идва със справедливия си дял от разнообразни предизвикателства. Но вместо да ги разглеждате като спънки, използвайте ги като вдъхновение, за да проектирате дома на мечтите си. Независимо от типа пространство, което декорирате, няма нищо по-важно от това да обърнете внимание на детайлите – и да изразите своята креативност.

Тук ще споделяме полезни съвети от най-добрите интериорни декоратори и дизайнери, които да ви помогнат да осмислите какво всъщност означава добрият дизайн.

На on-line магазина ни ще ви предложим голямо разнообразие от уникални интериорни аксесоари  и предмети на приложното и изящното изкуство.

Свържете се с нас и задайте своите въпроси. Ще получите креативни отговори, индивидуална консултация от интериорен дизайнер  и възможност за измисляне и реализиране на индивидуален проект за декориране на вашият дом, магазин, хотел и ресторант .