Декорация на сватби и тържества

“Dream Decor” предлага на своите клиенти цялостна декорацията под наем или изработването на уникална украса и аранжировка за сватбени тържества, фирмени партита, бизнес вечери, бал, коктейли, детски партита, юбилеи, рождени дни, кръщенета и други специални поводи.
Целта ни е да уважим, изслушаме ,подкрепим и реализираме вашите желания.
За творческото въображение на специалистите ни ограничения няма-Нека сбъднем заедно мечтите ви!

Сватбата е един от онези прекрасни мигове в човешкия живот, които остават завинаги в сърцата ни .Всеки човек би искал този ден да бъде незабравим и уникален.
Ние ви предлагаме:
-Професионална консултация за цялостна тематична декорация на сватбеното тържество

 • Украса за изнесен ритуал
  Декорацията на подобни ритуали винаги е индивидуална и включва пищно украсени сватбени арки и флорални кръгове, стойки с цветя и цели флорални или с друга уникална орнаментика фото-стени.
  От всички тях можем да ви предложим по няколко вида конструкции с различни размери и цветови флорални теми …
  -Украси за ресторант
  Освен празнично украсените маси, за които предлагаме цялостни флорални гирлянди, бордове, венци, вази, свещници, покривки, воали, дантели, драперии, указателни табели, 3D букви, надписи номерации за маси, декоративни фенери,стойки за цветя (за под и маса) и декоративни разнообразни акценти, е добре да се погрижите за хубавите спомени на вашите гости, като им създадете специален фотокът, в тон с общата тематика на сватбата.
  Можете да изберете между забавен макет или декоративно пано с изкуствени цветя в тон с цялостната декорация на сватбата. Много от предложенията ни за фото-кът могат да се сгъват и са лесни за пренасяне.
  Не е нужно да ги купувате, даваме ги под наем, за да нямате ангажимент за този елемент от сватбата си след края на тържеството.
  Ако пък искате да имате нещо уникално, можем да направим за вас текстилно платно с вашите инициали или символ, който изобразява любовта ви и пред който всеки от гостите ви да си направи снимка за спомен от сватбата.
  -Предлагаме ви помощ при подбора и изработката на стандартни и бутикови покани.
  -Изработваме уникални фигурки за сватбена торта, по ваш модел, ръчно направени книги за пожелания, фотоалбуми, кутии за пликове, подаръци за гости
  -Изработване на сватбени букети.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм са качествата, на които държим и гарантираме!

Детски партита
За най – незабравимият празник, детски рожден ден или парти за вашите малчугани, ние ви предлагаме:
-Празнична украса, декори и паравани, банери, знаменца, ръчно изработени текстилни стени за фотосеси, фото-рамки, 3D букви и надписи, рисуване на лица, карнавални костюми, маски и други

Годишнина от завършване, рожден ден, сватбен юбилей или просто добре организирано тържество?
На точното място сте, ние предлагаме…
Цялостна консултация и изготвяне на оригинална визия-декорация на събитието.