Десет идеи за декор на стена

Идеите за декор на стени, които ще ви предложим, изцяло ще оживят и освежат цялото ги заобикалящо пространство.
Празните стени са изпълнени с възможности и няколко допълнения върху тях могат да създадат чувство на уют и неповторимост. Ако сте готови да превърнете тези страхотни, голи стени в стилни централни части, продължете да четете. Без значение от вашия стил, ние имаме разнообразни съвети, които ще ви помогнат да разгърнете вашата индивидуалност и вкус. Независимо дали сте колекционер на изкуство, ентусиаст на природата или любител на книгите, стените ви могат да бъдат персонализирани, така че да можете да бъдете заобиколени от нещата, които ви носят радост. Открийте 10 идеи за декор на стени, които със сигурност ще добавят стил на вашия дом.

 1. Да преминем на изкуство с големи мащаби
  Голямата картина или снимка ще привлича вниманието и ще задава тона в малкото пространство. Опитайте черно-бяла снимка в минималистично пространство или добавете цвят и емоция с жизнено абстрактно платно.
 2. Създайте стена -галерията
  Добавете индивидуалност и цвят като покажете колекция от изкуство или ваши фотографии. Изберете сплотени рамки в един стил или внесете пищност от богато разнообразие, за да смесите нещата и създадете колорит! Професионален съвет: Разширете стената на галерията до тавана, за да създадете илюзията за по-голямо пространство.

3 Акцентирайте с текстилно пано.
Внасянето му добавя не само цвят и шарка, но и усещане за различна текстура и мекота в пространството.

 1. Окачете огледала с интересни рамки
  Огледалата отразяват светлината, помагайки на малкото пространство да се почувства по-голямо и по-ярко. Опитайте да окачите огромно огледало или комбинирайте няколко по-малки в интересна геометрична композиция.
 2. Рисувайте стенопис
  Независимо дали е нарисувана ръчно или е избрано различно покритие за стена (мащабен стикер или др.), мотивът ще окаже голямо влияние върху цялото пространство
 3. Инсталирайте рафтове като изчистен графичен щрих за любимите си книги
 4. Окачете няколко етно чинии и ги композирайте
 5. Направете стена от растения
 6. Добавете текстура с колажни платна от различни тъкани или облечете стена акцент с макраме. Тъканите добавят текстура и затоплят строгите стени.
 7. Добавете гигантска дъска за писане и рисуване или използвайте подходящо покритие (например подходящ специялизиран латекс)Това е перфектно и функционално допълнение към офис, стая за игра или дори кухня.

Възползвайте се от нашите подбрани артикули в категория декорация за стени в онлайн магазина ни или се свържете с нас за индивидуална поръчка на такава по ваш проект.
Предлагаме и услугата стенопис по ваш или разработен от нас специално за вашите желания проект.